Mistä sinä haluat lukea?


Bloggerin tilastot kertovat, että kyllä blogissani porukkaa käy ja lukijoitakin on ihanasti siunaantunut lisää. (Tervetuloa mukaan!) Haluaisinkin nyt tietää mistä te lukijat eniten haluatte blogissani lukea ja siksi lisäsin sivupalkkiin kyselyn asian tiimoilta. Kyselyssä on mahdollista valita useampia vaihtoehtoja ja se tulee nököttämään tuossa parin viikon ajan. Erityisesti kaipaisin kyselyyn vastauksia heiltä, jotka käyvät blogiani lukemassa, mutta eivät ehkä juurikaan postauksiin kommentoi.

Blogi tulee edelleen olemaan minun näköiseni, mutta kuulisin mieluusti lukijoiden kiinnostuksenkohteista. Myös kommenttien muodossa voi jakaa ajatuksiaan, jos erityisesti haluaisi lukea tietynlaisia postauksia. Saatanpa jopa joitakin toiveita toteuttaa.  

Lopuksi vielä gradukirjoituksen tunnelmissa ylistys hiuksille. ;)

2 kommenttia:

 1. Hääsuunnitelmista on tietysti aina mukavaa lukea. Siinä pääsee näkemään onko joku perinteisen linjan vai hieman erilaisemman tyylin kannattaja. Iloinen asia tekee lukijallekin hyvän mielen. :)

  Koiruuksia on myös kiva nähdä, koska itselläni on allergia ja elän toisten kuvien kautta "eläinmaailmaa".

  Sitten pidän kovasti bloggareiden tekemistä "päivä kuvina"-postauksista. On hauskaa päästä kurkistamaan toisen päivään. :)

  Toivottavasti tämä kommentti tulee perille. Minulla on ollut paljon ongelmia Bloggerin kanssa viime aikoina...

  VastaaPoista
 2. Kiitos Furiahz! Mä en olekaan tuollaista "päivä kuvina" -postausta koskaan tehnyt. Ehkä johtuen siitä, ettei omassa arjessa niin ihmeellisiä tapahdu. Etenkään nyt, kun gradu on loppusuoralla. :D Katsotaan, jos sen kuitenkin toteuttaisin. :)

  VastaaPoista