Hempeää roosaa ja harmaata

Löysin sattumalta muutaman kauniin inspiraatiokuvan mahdollisista väri- ja kattausideoista häitä varten. Näiden kuvien perusteella käy myös hyvin selväksi, miten vaikeaa roosan yhdistäminen kattaukseen on ilman, että lopputuloksesta tulee possumaisen pinkkiä tai ylitsevuotavan prinsessamaista.  Ongelmana on tietysti se, ettei lopputulosta voi nähdä ennen kuin itse hääpäivänä, kun kaikki palaset loksahtavat paikoilleen.Yllä olevassa kuvakollaasissa pionit ovat kauniin värisiä, mutta ruusujen sävy menee täysin metsään. Myös pöytäliinan väri sekä menupaperin sävy ovat liian ällöjä. Pinkkiä on liikaa. Sen sijaan harmaan sävyt ovat tässä melko kauniita.

Alla olevassa kuvassa taas harmaan sävy on upea ja roosa on sen kanssa hyvin tasapainossa. Valkoinen väri kruunaa koko kattauksen. Persikkaiset kynttilät sen sijaan vaihtaisin toiseen sävyyn.


Viimeisessä kuvassa pinkkiä on taas aivan liikaa ja aivan väärässä sävyssä. (Ja mitä nuo pallot oikein ovat?) Sen sijaan kulmikkaat vaasit on koristeltu kauniista yksinkertaisella nauhalla.


Tästä taitaa tulla hankalaa...

2 kommenttia: