Promise


Lueskelin Miloun blogista hääkakkukoristeita käsittelevää postausta ja iskin silmäni heti Willow Treen Promise -kakunkoristeeseen. Willow Treen tuotteet ovat kerrassaan ihania ja äitini on antanut niitä ennenkin lahjaksi. Materiaali ja lempeät sävyt puhuvat pehmeää ja luonnollista kieltä. 

Oikeanlaisen kakunkoristeen löytäminen tuntui nopean nettiselailun jälkeen hieman ongelmalliselta. Emme voineet kuvitellakaan laittavamme kakkumme päälle mitään muka-humoristista muovihärpäkettä, jossa morsian kiskoo vastahakoista sulhasta perässään, mutta toisaalta liian simppelitkään ideat eivät ihan sytyttäneet. Kun Willow Treen Promise tuli sitten vastaan liikkeessä, oli valinta selvä. Siinä on juuri oikeaa herkkyyttä ja lisäksi hahmot muistuttavat sopivalla tavalla myös meitä. Ihaninta on kuitenkin se, että kakunkoristeesta saa konkreettisen muiston hääpäivästä ja se laitetaan varmasti kotiin esille tärkeän päivän jälkeen.

2 kommenttia:

  1. Hyvä valinta! Omasta hyllystä löytyy pieni enkelipatsas... onneksi sain sen lahjaksi, en olisi varmaan itse osannut valita :)

    VastaaPoista
  2. Meiltäkin löytyy enkeli, jonka äiti antoi itse asiassa kihlajaislahjaksi. Lisäksi löytyy vielä muuttolaatikoiden seasta ihana tyttö ja koira -aiheinen taulu. Ovat kyllä kauniita ja ajattomia. :)

    VastaaPoista