Kukkainspiraatiota

Uusia lukijoita on taas ilmestynyt sivupalkkiin. Ihanaa ja tervetuloa mukaan!

Olen ehtinyt keräämään jo aika liudan kukka-aiheisia inspiraatiokuvia häitä varten, joten jälleen kerran on luvassa varsinainen kuvaryöppy.

Juhlapaikan koristelu mietityttää eniten. Koristelupaikkoja on monia vihkipaikasta ruokapöytiin ja tilan sisääntuloon. Ongelmaa aiheuttaa myös se, ettemme ole ihan varmoja mitä kukkia on tarjolla elokuussa. Pionit miellyttävät ainakin omaa silmääni, mutta ne taitavat kukkia juhla-ajankohtaan nähden liian aikaisin.
Kynttilänvalo yhdistettynä kukkiin ja veteen viehättää myös. Isot ja raskaat kukka-asetelmat eivät sovi ainakaan ruokapöytiin, sillä ne estäisivät liikaa vieraiden näkyvyyttä. Lasiastiat sen sijaan toisivat mukanaan sopivasti läpinäkyvyyttä ja kaivattua keveyttä.Morsiuskimpun muoto on myös pohdinnassa. Olen melko lyhyt ja näin ollen puvukseni valikoitui melko kevyt puku, johon ei suurta raskasta kimppua voi yhdistää. Toisaalta haluaisin ehkä pyöreän kimpun sijaan hieman valuvamman version, mutta niiden trendi on ilmeisesti hiipunut. En ole löytänyt yhtään hyvää kuvaa valuvasta kimpusta. Pohdin myös kimpun fiilistä. Haluanko siihen hyvinkin maalaismaista tunnelmaa tähkien avulla tai kentien enemmän vihreää? En myöskään halua kukkien värimaailmasta liian vaaleanpunaista, joten kukkavalintojen kanssa täytyy olla varovainen. Pohdinta siis jatkukoon.2 kommenttia:

  1. Itse olen aina halunnut hääkimppuuni murattia ja kallaa ainakin (vaikka niitä kuoleman kukkasiksi kutsutaankin - siksi ei isosiskoni aikoinaan saanut floristiaan ko. kasveista kimppua tekemään!) ja ehkä vaivaiskoivun varpuja. Oletko etsinyt hakutermillä "waterfall flower bouquet" sillä itse ainakin pääsen ihmettelemään noita valuvia ihanuuksia!

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä! Nyt alkoikin jo löytyä sitä omaa mallia. :)

    VastaaPoista