Inspiraatiota ja häävärejä

Löysin uuden hauskan hääsivuston nimeltä  The Perfect Palette, jonka sivuilta löytyy ihania inspiration boardeja eri väreissä. Kannattaa käydä tutustumassa, jos omien juhlien väriskaala on vielä hakusessa. Meidän häidemme värejä, valkoista, harmaata ja vanhaa roosaa, yhdistäviä boardeja löysin vain kaksi ja niissäkin on vanhan roosan tilalla enemmänkin vaalea pinkki, joka taas ei ole ihan meidän maun mukainen. Itse ainakin kammoan prinsessahörselöpinkkiällötys häitä. Väriä täytyisi kuitenkin olla tarpeeksi, ettei homma mene liian valjuksi. Hankalaa.


Valkoinen
Harmaa

Vanha roosa

Myös kutsujen ideointiin löysin muutaman hyvän vaihtoehdon. Ensimmäinen on Ruby & Willow'n tuotantoa ja alimmainen on bongattu Style Me Prettystä.Kuvat ja linkit Pinterest

3 kommenttia:

 1. ihanan näköisiä inspis kuvia :) meillä värimaailmaksi on valikoitunut vaalean vihreä, valkoinen ja vaalea keltainen!

  VastaaPoista
 2. Tuo viimeinen kutsu on tosi kaunis. Tosin viime kesän kaasona olon jälkeen vannoin, että jos joskus menen naimisiin niin laitan kutsut sähköpostilla :D Jokunen tuli niitä silloin askarreltua pitseineen sun muineen.

  VastaaPoista
 3. Minna: Kuulostaapa ihanan raikkaalta. :)
  Iduska: Me tehdään kutsut talven aikana miehen kanssa kahdestaan. Ei haluta ahdistella kaasoja ja bestmanejä asialla. Onneksi tykkään askarrella. :)

  VastaaPoista