DIY-morsiamen hiuskoriste

 Tässä postauksessa pohdin hääkampausta, joka tulee luultavasti olemaan iso kiharainen nuttura melko matalalla niskassa. Huntua en aio laittaa, mutta sen sijaan haluan ehdottomasti koristeen hiuksiini. Ja nyt sellainen koriste on tehty. Materiaalina käytin organzaa, satiinia ja liikkeestä ostetun roosan rintakukan kangasta. Käsittelin terälehtien reunat polttamalla ja lisäsin kukan keskiöön valkoisen, roosan ja harmaan väreissä erilaisia helmiä. En ole lisännyt vielä kiinnitysmekanismia, sillä en tiedä olisiko parempi ratkaisu hiuskampa vai klipsi. Sen ehtii onneksi päättää myöhemmin.


Me likes!

7 kommenttia:

 1. Onpa kaunis ja ihanan värinen!

  Hiuskampa varmaan nutturalle parempi, etenkin jos paksut hiukset. Sitähän voi pohtia kampaajan kanssakin, mikä tuntuu omaan hiukseen sopivammalle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Nafisan ja RoseK!

  Omia hiuksia on paljon, mutta ne ovat tooosi liukkaat. Lisäksi tukka on aika lyhyt niskasta tällä hetkellä. Sitä en tiedä miten pitkäksi ne omin avuin saan kesäksi. Ehkä jätän tuon kampa/klipsi -dilemman avoimeksi vielä. :)

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis! Ihana! Nätti!

  VastaaPoista
 4. Onpa upea! Kannattaa joo kysyä kampaajalta, että mikä on paras kiinnityskeino juuri sun hiuksia ja tulevaa kampausta varten!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Ulma, Absolutely white ja Tuleva rouva! :)

  VastaaPoista