Varavaatetusta

Tänään blogi on kokenut pienimuotoisia muutoksia. Tiivistin yläpalkin sivuja niin, että myytävien tuotteiden kategorioita on kaksi - korut ja asusteet. Asusteiden puolelta löytyy tällä hetkellä pannat ja huovasta tehdyt rintakorut. Lisää kategorioita varmasti tulee, sillä olen suunnitellut muutamaa sisustukseen liittyvää projektia. Niistä kuitenkin myöhemmin.

Pääsen pian taas sovittelemaan hääpukuja ja olen hämmentävän usein unissani seikkaillut pukua etsimässä. Pukeutumisen ja erilaisten asun osien merkitys tuntuu vain kasvavan ja ajatukset harhautuvat niiden suuntaan monta kertaa päivässä. Tänäänkin olin kiljahtaa innostuksesta, kun näin koruliikkeen ikkunassa juuri oikeanlaisen kaulakorun kauniin hääpuvun pariksi. Vain hintalappu pitää meidät toistaiseksi erossa toisistamme.

Olen myös pohtinut miten aion pukeutua hääpäivänä, jos iskeekin kylmä syksyinen ilma. Häät ovat elokuussa, joten lämpötila voi huonolla tuurilla olla kovinkin alhainen. Lisäksi vihkitilaisuus tullaan pitämään ulkosalla, enkä halua väristä kylmästä sen aikana. Huiveista en välitä, joten aion hankkia sopivan boleron hääpuvun pariksi. Netistä löysin muutaman enemmän ja vähemmän houkuttelevan mallin.


Tämä bolero on kaunis hihansuita lukuunottamatta, mutta se ei ehkä aja tarkoitustaan käsivarsien lämmittäjänä. Olen melko varma, että kädet ovatkin ne ainoat ruumiinosat, jotka kylmästä saattavat kärsiä. Hääpuvussa on jo itsessään niin paljon kangasta, että se taatusti pitää vilun loitolla. Tässä bolerossa on myös ehkä jotain liikaa. Se sopisikin pariksi yksinkertaisen tyylikkäälle puvulle.

Seuraavissa boleroissa on kivempi malli, mutten ole varma onko se vähän turhan arkinen. Luultavasti tuunaisin boleroa vähän itse, jotta saisin siitä juhlavamman. Olen myös harkinnut mustaa boleroa, sillä se toisi mieleen hauskalla tavalla miesten smokin. Cross-dressingin henkeä? Toisaalta en ole varma haluanko hääpäivänä pukea mitään mustaa päälleni. Hassua, sillä normaalisti minulla on lähes päivittäin mustaa päällä.


Kuva                                                                                                            

Katiesiltä löysin mukavan näköisen boleron, jossa on puolipitkät hihat. Pidemmistä hihoista onkin enemmän hyötyä tarkoituksessaan. Tämän voisin jopa tilata, kunhan varsinaisen hääpuvun ulkonäkö selviää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti