Operaatio Askarteluhuone, osa 3

 Pienoinen pintaremontti on nyt valmis askarteluhuoneessa ja unelmien huone on käyttökunnossa. Enää puuttuu osa kalusteista ja muutamia sisustuselementtejä muokkaamaan tilasta vielä vähän kodikkaamman ja luovuutta ruokkivan.
Erityisen ihastunut olen uuteen lattiamattoon, jonka kanssa ei selvitty kovinkaan helpolla. Ensin tilasimme maton, jota ei kuitenkaan tuotettu ja jouduimme palaamaan liikkeeseen valitsemaan uuden maton. Uuden lattiamaton toimitus viivästyi ja paniikki oli valmis, kun paketti toimitettiin meille vain muutamaa päivää ennen juhlia. Paketista kuoriutui nimittäin aivan väärä matto! Heitimme maton peräkärryyn ja mukava myyjä soitti toimittajalle varmistaakseen, että uusi matto toimitetaan meille varmasti heti seuraavana päivänä. Olin varautunut pahimpaan, mutta kas kummaa, oikea lattiamatto tosiaan saapui ajallaan ja se saatiin myös asennettua. Kaikki vaiva oli kyllä maton arvoista. Tykkään uudesta lattiasta ihan hurjasti.


Askarteluhuoneessa tulee ehdottomasti olla työvälineet helposti saatavilla. Äidiltä saatu naulakko toimii hienosti saksien järjestelijänä. Vanhat sakset saavat todennäköisesti luovuttaa paikkansa kuviosaksille ja siirtyvät vähän arvokkaampaan paikkaan.


Tyhjälle seinällä maalasin varpusen, joka vahtii askartelujani. Huoneeseen pitäisi saada vielä hankittua ainakin maalausteline ja sovitusnukke. Tilaa onneksi riittää.

Ja vielä muistutukseksi. Huoneen alkuperäinen tilanne oli siis tämä.Ei enää uskoisi, että on samasta huoneesta kyse. Mitäs tykkäätte?

6 kommenttia:

 1. Näyttää tosi kivalta, varsinkin tuo lattia...

  VastaaPoista
 2. Näyttää joo kyllä hienolta! Olisipa mullakin oma askarteluhuone...

  VastaaPoista
 3. Tosi kivalta näyttää! Ihana tuo varpunen :)

  VastaaPoista
 4. iduska: Kiitos! Tuo lattia on tosiaan onnistunut myös omasta mielestä.

  Absolutely white: Vuosia pienissä kerrostaloasunnoissa askarteluja, maalailuja ja ompeluita harrastaneena voin sanoa arvostavani tätä huonetta. Itsekin kauan siitä ehdin haaveilla. :)

  Satu: Tuo varpunen saattaa saada vielä jotain muutosta pintaansa, mutta omasta mielestäkin se onnistui yllättävän hyvin ilman kovin suuria suunnitteluja. :)

  VastaaPoista
 5. Kauniisti olet remontoinut. Varpusmaalaus on hieno, persoonallinen idea. Täällä tahtoisi myös oman ompelu- ja askarteluhuoneen:)

  VastaaPoista