Kampaus

Vettä on tullut taivaalta jo useamman tunnin, eikä loppua näy, mutta ainakin voin liimautua tietokoneelle pällistelemään ideoita hääkampausta varten. Toiveet ovat aika selkeät. Haluan jotain rennon juhlavaa, laineikasta ja niskaan koottua. Minkäänlaista huntua en usko päähäni laittavani. En ole oikein koskaan ymmärtänyt niitä, en varsinkaan kasvojen eteen vedettäviä. Ja tuskinpa sulhanen haluaa katsella morsianta, joka astelee alttaria kohti kuin mikäkin kummitus.


Vuosi aikaa kasvattaa hiuksia näihin kampauksiin. Tällä hetkellä hiusmalli on niskasta lyhyt polkkatukka eli pienoinen urakka on edessä.

Kuvat: Style Me Pretty

5 kommenttia:

 1. Kolmas kampaus on upea! :) Kuin myös viimisen kuvan kukka-koriste!

  VastaaPoista
 2. Kauniita kampauksia ovat kaikki. Pidän tuosta ideasta jonkin isomman koristeen lisäämisestä mukaan. :)

  Minulla oli hyvin yksinkertainen kampaus häissäni. Kiharsin itse hiukseni ja käytin strassein ja helmin koristeltua pantaa. Se oli eniten minun näköiseni kampaus.

  VastaaPoista
 3. RoseK: Tuollaiset kukkakoristeet ovat myös minun mieleeni. En vaan ole varma onko tuo kolmas kampaus ehkä liian rento omiin hiuksiini.

  Furiahz: Kampauksesi kuulostaa ihanalta. Pääasiahan on, että morsian itse viihtyy kampauksessaan. :)

  VastaaPoista
 4. Minulle tulee klassinen nuttura, tosin lopullinen toteutus on kampaajani käsissä. Luotan häneen täysin, sillä hän tuntee minut jo monen vuoden ajalta. Kukkia tulee myös tukkaan.

  VastaaPoista
 5. Bride: Tosi hienoa, että sulla on luottokampaaja. He usein osaavat loihtia sellaisen kampauksen, jota ei itse ehkä olisi osannut sanoiksi pukea. Mulla on vielä kampaaja hakusessa.

  VastaaPoista