Wanhan ajan tunnelmaa eteiseen

Sisustus alkaa ainakin alakerrassa selkeytyä ja monet pikku projektit on saatu vihdoinkin valmiiksi. Tulen esittelemään näitä tuunauksia ja muita puuhia, kunhan saan valmiit tulokset kuvattua. Tässä kuitenkin yksi viikonlopun aikana valmistunut taatusti uniikki sisustuselementti.


Muuttaessamme taloon eteisesssä möllötti männynvärinen ruma vaatekaapinrotisko vaatteiden säilytystilana. Mokoma rotjake sai lähtöpassit aika vikkelään, sillä halusimme eteisestä tilavamman ja enemmän meidän näköisen. Oikeanlaista naulakkoa saimme etsiä turhautumiseen saakka, sillä tavallisten kalusteliikkeiden naulakot edustivat meidän visioihimme nähden ihan liikaa tätä päivää. 


Eräänä aurinkoisena torstaina päätimme tehdä täsmäiskun Littoisiin Pilipalipajan Pikkupuotiin, sillä muistelin nähneeni siellä kaikkien muiden aarteiden keskellä myös naulakkoja. Mikään naulakoista ei kuitenkaan säväyttänyt, mutta ihana puodinpitäjä tarjoutui auttamaan, kun mainitsin olevamme valmiita tekemään naulakon vaikka itse. Häneltä löytyi varastosta upeaa vanhaan lautaa, joka passasi visioomme täydellisesti.


Muutamalla koukulla, ruuveilla ja kiinnikkeillä saimme aivan loistavan naulakon, joka jaksaa ihastuttaa eteisessä joka kerta uudelleen. Tuo vanha lauta on kaikessa rosoisuudessaan vain niin upeaa.

3 kommenttia: