Tunnelmapaloja uudesta kodista

Netti on jo toiminnassa, mutta kiirettä pitää edelleen ja osa sisustuksesta ja rempasta on kesken. Kuvienkin saaminen koneelle on ollut jotenkin ylitsepääsemättömän hankalaa kaiken kiireen keskellä... mukamas. Mutta nyt pieninä maistiaisina tunnelmapaloja uudesta kodistamme kuvien muodossa. 


Olohuoneessa muovit lattialla, ikkunankarmit irti, katto maalattu vasta kertaalleen. Totaalisesti kaikki siis kesken. Tapettien repiminen oli tunnetusti hermoja raastavaa ja aikaa vievää. Onneksi meidän molempien perheet riensivät apuun ja yhteisvoimin alakerta saatiin rempattua jälleen asuttavaksi juuri ennen muuttoa. Alla kuva juuri valmistuneesta tapetoinnista ja kasatusta sohvasta.
Kaikki sisäkatot talossa olivat ostettaessa puunväriset, mikä ei oikein miellyttänyt meidän silmäämme. Maalasimme valkoisella kuultomaalilla katot kahteen kertaan ja sävystä tuli loppujen lopuksi oikein kaunis ja valon kanssa leikittelevä. Kuvassa alla alkuperäinen väri ja yksi kerros kuultomaalia.Meiltä löytyy nykyään myös hyötypuutarha, josta tällä viikolla kiskottiin ylös uutta perunaa. Oli muuten herkullista! Olen aika pitkälti lomaillut tällä viikolla (lue: kirjoittanut gradua, juossut remontti- ja sisustustarvikkeiden perässä ja laittanut kotia) ja pikku hiljaa tahti alkaa rauhoittua. Tuunausprojekteja ja remonttia tulen päivittämään jatkossa siis enemmän. Ehkä jossain vaiheessa elämään mahtuu taas jotain muutakin. Tähän asti talon ostaminen ja remonttiprosessi on ollut aika stressaavaa, mutta on tämä silti aika upeaa. Ei enää kerrostalokämppiä ja asfalttiviidakkoa, jonne en koskaan oikein asettunut! Nyt vaan odotellaan, että tästä kaikesta ehtisi vielä nauttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti