Operaatio Askarteluhuone, osa 1

Alakertaa voi kenties hyvällä tahdolla sanoa jo lähes valmiiksi, joten on aika iskeä kynnet yläkerran kimppuun. Ensimmäisenä käsittelyyn pääsee tuleva askarteluhuone, jonka tämänhetkinen tila on aika kammottava. Edelliset asukkaat olivat toteuttaneet taiteellista näkemystään maalaamalla seinät vihreällä värillä, joka ei passaa meidän makuun, noh, yhtään mitenkään. Huone on muutenkin kuin sekava kokoelma remontin ylijäämätavaraa. Katto on tuttua puun sävyä, ikkunoiden puitteet eriväriset keskenään ja lattiamattoa löytyy peräti kahta eri laatua. Suomeksi siis: kaikki vaihtoon.Seinät maalataan kahdella eri sävyllä. Läiskimme seinään ison lajitelman erilaisia Tikkurilan värisävyjä, joista valitsimme sopivaksi yhdistelmäksi sävyt Shantung ja Kamee.
Katto maalattiin kahteen kertaan aivan kuten alakerrankin katot ja tila muuttui heti hiukan raikkaammaksi. Lattiamattokin on jo tilattu. Seuraavaksi sitten seinien kimppuun.

2 kommenttia:

  1. Onpas kyllä vähän ylipirteän vihreä tuo askarteluhuone entisessä asussaan. Ymmärrän erittäin hyvin, miksei sovi makuunne mitenkään :)

    VastaaPoista
  2. Ylipirteä! Sitä tuo väri todellakin on. Mahdotonta kuvitella, että joku on voinut nukkuakin tuossa huoneessa. :D

    VastaaPoista