VärikarttaVäsäilin eilenillalla pikaisesti värikartan erityisesti olohuoneen sisustusta silmällä pitäen. En aivan saanut toteutettua tarkalleen sellaisia värejä, jotka ovat suunnitelmissamme, mutta tällainen yleispäteväkin värikartta varmasti tulee olemaan hyödyllinen ostoksia tehtäessä.

Sisustuksen pääväreiksi muodostuivat beigen, harmaan ja valkoisen sävyt maustettuna ripauksella mustaa ja tehostevärinä käytettävää siniharmaata. Alla muutamia värikarttaa noudattelevia sisustuselementtejä käytännössä.


Vaaleanbeigen sohvan kaveriksi tulee kaksi raidallista kullanhohtoista tyynyä. Vaalea sohva on siinä mielessä kiva ja salliva kaluste, että se kelpuuttaa seurakseen aika monen sävyisiä värejä. Tulevaisuudessa esimerkiksi sohvatyynyjä vaihtamalla saa taas uutta ilmettä koko huoneeseen.
Kuultovalkoinen arkkupöytä tulee luultavasti olemaan yksi ainoita näinkin valkoisia kalusteita olohuoneessa. Arkkupöytä on kätevä sekä lasku- että säilytystilana ja luultavasti se tulee kätkemään sisäänsä esimerkiksi lautapelejä. 

Valkoinen arkkupöytä löytää samansävyistä seuraa valaisimesta, joka on tälläkin hetkellä käytössä. Muutoin melko hillityksi muodostuva sisustus kaipaakin vähän valaisimen mukaista bling blingiä. 
Virkattu siniharmaa kaitaliina on äidiltä aikoinaan saatu ja se on seikkaillut mukanani jo parissa asunnossa. Uudessa kodissa se toivottavasti saa näkyvämmän paikan kuin aiemmin.

4 kommenttia:

 1. Meillä on tommonen arkkupöytä, mut tummana. Mä olen ajatellut myydä sen, kun ois tarkotus tehä meille uus pöytä, mikä olis pyhitetty dvd-levyjen säilytykseen :)

  VastaaPoista
 2. No voihan, oltais ehkä voitu tehdä kaupat. Mekin harkittiin nimittäin sitä tummempaa, mut todettiin sitten että valkoinen menis meille paremmin ja tuo odottaa nyt jo varastossa.

  VastaaPoista
 3. Nooh, ehkä parempi näin. Voi meinaan olla että menee x vuotta ennenku saan aikaseksi sen sohvapöydän kanssa :D

  VastaaPoista
 4. No mutta hitaasti hyvä tulee, eikös se niin mene? :)

  VastaaPoista