Seikkailu alkaa

Lapsuudenkodin jälkeen olen asunut neljässä vuokra-asunnossa lähellä kaupungin keskustaa. Sijainti on ollut oleellinen opiskelujen ja töiden kannalta, mutta silti on sydämessä asunut koko ajan kaipuu maalle omaan rauhaan, jossa linnun laulun lisäksi kuulisi myös omat ajatuksensa. Pian voin heittää hyvästit asfalttiviidakolle, röökin katkuiselle rappukäytävälle ja keskiyöjameja suorittaville naapureille. Vihdoinkin olen muuttamassa ihan oikeaan kotiin ja mikä parasta, saan tehdä sen ihanan ihmisen kanssa.

Tästä blogista tulee päiväkirja, johon kirjaan uuteen kotiin muuton vaiheita ja sisustuksen etenemistä. Oman talon myötä myös kodin koko moninkertaistuu, joten allekirjoittanut pääsee viimeinkin toteuttamaan itseään ilman asuinneliöiden tuomia rajoitteita. Yksi huone on jopa varattu kokonaan harrastuksille ja tulen myös varmasti edelleen tuomaan joitakin tekeleitäni myyntiin asti. Oman pihan myötä saamme myös harjoitella puutarhan hoitoa, mistä voi itsessään tulla aika koomista puuhaa. Kumpikaan meistä kun ei mikään viherpeukalo ole.

Luvassa on taatusti hermoja raastavaa pakkaamista, sormien sotkemista multaan ja turhauttavia sisustuselementtien metsästämistä, mutta toivottavasti myös vapauden tunnetta ja ihania oivalluksia. 
Lopputuloksena saamme toivon mukaan paikan, jota kutsua Ihan Oikeaksi Kodiksi.

Tervetuloa mukaan Varpusen muuttopuuhiin! 

7 kommenttia:

 1. Harrastushuone olisi unelma! Ja muutenkin kuulostaa ihanalta, onnea :)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaapa ihanalta! Ja kyllä, minäkin haluaisin harrastushuoneen.

  VastaaPoista
 3. Tuosta harrastushuoneesta olen kyllä unelmoinut jo kauan. Vihdoinkin! Ja kiitos, bubble! :)

  VastaaPoista
 4. Ja sitte muistetaan että tuttavapiirissä on melkein valmis puuseppä, joka tekee mahdollisuuksien mukaan oikein mielellään tilaustöitä! :D

  VastaaPoista
 5. Totta! Mä itse tykkään tuunata huonekaluja ja muita, mutta haastavammat hommat kyllä taatusti menisivät ammattilaisten valmistamiksi. Pidetään sut mielessä. :)

  VastaaPoista
 6. Onnea uuteen kotiin! :) Meidänkin puutarhanhoito on aavistuksen kyseenalaisissa kantimissa, orvokit ainakin vielä ovat muutaman viikon jälkeen hengissä :D

  VastaaPoista
 7. Kiitos! Eiköhän pienellä opettelulla se puutarhanhoitokin lähde alkuun. On vaan paljon kivempi katsoa hoidettua pihaa. :)

  VastaaPoista